Welkom bij topics van Horses.nl

  • 1Registreer
  • 2Kies topics
  • 3Afronden

Let op: dit is de registratiepagina om gebruik te maken van de dienst Horses.nl Topics. Hiermee registreert u zich niet automatisch voor Horses.nl Premium. Wilt u zich voor Horses.nl Premium registreren? Klik dan hier.

Horses.nl Topics

Om een topic te kunnen volgen, moet u zich registreren voor Horses.nl Topics. Een account aanmaken is gratis en kan op deze pagina.

Heeft u al een account en abonnement voor Horses.nl Premium? Log dan hiermee eerst in. Dan wordt uw Horses.nl Topics account gekoppeld aan uw bestaande Horses.nl Premium account. U heeft dan één account voor zowel Horses.nl Topics en Horses.nl Premium en gebruikt daarvoor dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord. U hoeft zich hieronder niet meer te registreren voor Horses.nl Topics en kunt direct uw voorkeuren aangeven bij ‘Mijn Topics’. Lees hier meer over het gebruik van Topics.

Met Horses.nl Topics kunt u aangeven welke onderwerpen (topics) u binnen de paardenwereld interessant vindt en in uw eigen nieuwsoverzicht wilt zien.

Maak in 3 eenvoudige stappen een gratis account aan en kies de topics die u straks in ‘Mijn nieuws‘ gaat zien. U kunt later in ‘Mijn topics‘ altijd nog topics toevoegen of verwijderen. Ontzettend handig!

Vul hieronder eerst uw gegevens in. In de volgende stap kiest u uw topics. Na stap 3 ontvangt u een e-mail met een link om uw wachtwoord in te stellen. Vergeet niet om dit te doen!