10 voor Adelinde Cornelissen in Grand Prix

Adelinde Cornelissen en Zephyr Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Adelinde Cornelissen werd vandaag derde in de kadervorming wedstrijd in Nieuw en Sint Joosland. Met Zephyr (v. Jazz) noteerde ze een dikke A-kaderscore, maar moest nog net Hans Peter Minderhoud en Madeleine Witte voor zich dulden.

Hans Peter Minderhoud debuteerde in de Grand Prix met de KWPN-hengst Glock’s Dream Boy (v. Vivaldi) en noteerde direct een dikke A-kaderscore van 74,8%. Daarmee won hij de rubriek die in handicap met de U25 werd verreden.
Madeleine Witte-Vrees zat hem op de hielen en kwam met Wynton (v. Jazz) uit op  74,57%.

Fraai protocol
Adelinde Cornelissen deed niet veel onder voor de twee combinaties en werd met Zephyr  derde met 74,54%. Ook een dikke A-kaderscore dus. Ze nam een fraai protocol mee naar huis, waarop zelfs een tien prijkte. Deze kreeg zij voor het drafappuyement naar rechts. Die naar links was ook goed voor een negen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Facebook

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.