4*-Big Tour opening Salzburg voor Robert Smith met KWPN’er Cimano E

Robert Smith hier met Kalusha. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De openingsrubriek voor de 4*-combinaties op het CSI Salzburg werd door de meeste ruiters als opwarmer gebruikt. De Brit Robert Smith ging wel voor de winst, met zijn KWPN’er Cimano E streek hij het geld op dat hoorde bij de overwinning in de 1,45m-proef. Voor Nederland reden Suzanne Tepper en haar partner Jur Vrieling zich in de prijzen met hun veertiende en zeventiende plaats. Beiden hadden ze een tijdfout.

Robert Smith was met negenjarige zoon van Unaniem, Cimano E, in 64,01 seconden de snelste in de rubriek direct op fouten en tijd, waarin slechts twaalf combinaties de lei helemaal schoon hielden. Op ruim een seconde (in 65,30) volgde Felix Hassmann met SL Brazonado (v. SL Baluarte). Op de derde plaats kwam Erica Swartz die met op de Oklund-zoon Vincente 66,72 seconden neerzette.

Tepper en Vrieling

Suzanne Tepper had Dyango VDL (v. Zapatero VDL) gezadeld voor de 1,45m-proef en kreeg een tijdfout, net als Jur Vrieling met de Cardento-hengst Corporal VDL. Vrieling heeft de in Zweden en Hannover gekeurde hengst van de VDL Stud sinds deze zomer onder het zadel. Hij nam de teugels over van Malin Baryard-Johnsson.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.