83,3% voor Don Johnson en Werth in kür München

Isabell Werth met Don Johnson . Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Don Johnson FRH (v. Don Frederico) is van Isabell Werths drie kaderpaarden de ‘minste god’. Toch weet Werth er in küren keer op keer 80+-scores uit te rijden. In de 17 küren van 2014 tot en met nu scoorde hij slechts twee keer minder dan 80%. Vandaag in München ging hij er dik overheen: 83,3%. Ook boven de 80% zat Dorothee Schneider met haar EK-troef Sammy Davis jr (v. San Remo). 

81,6% was er voor Sammy Davis jr en Schneider en de derde plaats in München ging naar Benjamin Werndl met Daily Mirror (Damon Hill x Florestan I) met 77,25%. Plaats 4 voor een halfzus van Don Johnson. Diavolessa VA (v. Don Frederico) liep met de Russische Tatyna Kosterina naar 73,575%.

Don Johnson

Don Johnson liep vorige week ook al in Mannheim. Daar won hij de Grand Prix en werd hij tweede achter Dorothee Schneiders Faustus in de Spécial. Dit weekend waren er twee zeges.

Uitslag

Dorothee Schneider met Sammy Davis jr

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.