Abdel Said investeert in nieuw talent

Abdel Saïd heeft een wederom in een nieuw paard geïnvesteerd. Twee maanden geleden kocht de Egyptische springruiter de KWPN-merrie Florida van Maarle (v. Diarado), zijn nieuwste troef is de achtjarige BWP-merrie Indra’s Twinkeling (v. Quadrillo).

In 2014 begon Indra’s Twinkeling haar internationale carrière onder Alain Jufer. Begin 2015 nam Sabrina Crotta de teugels van de bruine merrie over. Deze combinatie haalde klasseringen in onder andere Vermezzo, San Giovani, Ascona en St. Moritz. Fabio Crotta bracht de merrie afgelopen jaar in Valkenswaard aan de start. De laatste maanden liep Indra’s Twinkeling onder het zadel van de 21-jarige amazone Aurelia Loser.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Equnews

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.