Adelinde Cornelissen en Aqiedo tweede in Grand Prix Spécial

Adelinde Cornelissen met Aqiedo. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Nadat Adelinde Cornelissen gisteren met Aqiedo (v. Undigo) al de beste Nederlandse combinatie was in de Grand Prix van de Spécial-groep, herhaalde ze dat kunstje vandaag in de Spécial. In deze proef kwam de combinatie uit op een score van 71,745% en de tweede plaats.

Na een wat gespannen Grand Prix van gisteren, toonden Adelinde Cornelissen en Aqiedo vandaag een fraaie proef. De piaffe en passage werden met meerdere achten beloond.

Opnieuw Faurie

De overwinning ging net als gisteren naar Emile Faurie. De Britse ruiter reed Dono Di Maggio (v. Dimaggio) naar een nieuw persoonlijk record van 73,957%.

Van Silfhout en Van Lierop

Alex van Silfhout en Zep (v. OO Seven), die in Aken hun eerste wedstrijd in het buitenland reden, eindigden met 67,766% op de achtste plek. Robin van Lierop liep met Cupido (v. Rhodium) een aantal dure fouten op waardoor de score bleef hangen op 65,362% wat de veertiende plaats betekende.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.