Adelinde Cornelissen wint Grand Prix in Falsterbo

Adelinde Cornelissen met Zephyr. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Met een percentage van 70,391% wint Adelinde Cornelissen vanmorgen de Grand Prix met Zephyr (v. Jazz) in het Zweedse Falsterbo. Tweede werd Sofie Lexner met Tobajo Pik Disney (v. Tobajo Picez) met precies 70%. De derde plaats was voor de Finse Stella Hagelstam met New Hill Julitrea (v. Revan) met 69,978%.

Adelinde vertelt: “Het ging ongelofelijk goed, het is echt een super leuk beestje en hij is heel fijn te rijden!” Voor de galop- en drafonderdelen krijgt de Jazz-nazaat hoge cijfers. Bij het uitrijden van de piaffe galoppeerde hij even aan door een kleine miscommunicatie, dit kostte het duo punten.

Plas water

Een plas water die is blijven liggen op de diagonaal na het sproeien van de bak verstoorde de uitgestrekte stap. “Hij begon erg goed en zakte er mooi in, maar toen zag hij zichzelf opeens in de plas en stopte. Maar wij waren niet de enige combinatie die last hadden van de plas. Het is hier erg mooi weer, dus er moest gesproeid worden”, aldus Cornelissen.

Bekijk hier de volledige uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.