Ga naar hoofdinhoud

Adrienne Lyle en Salvio winnen GP Special in Wellington

Adrienne Lyle, hier met Wizard Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Adrienne Lyle schreef op het Global Dressage Festival in Wellington vandaag met bijna drie procent verschil de zege in de Grand Prix Special op haar naam. De Amerikaanse amazone kreeg 75,319% voor haar proef met Salvino en verbeterde daarmee ook gelijk haar persoonlijk record.

De onderlinge juryverschillen waren best groot, ondanks dat vier van de vijf juryleden Lyle en de Sandro Hit-zoon op de eerste plaats zetten. Het enige jurylid dat de combinatie op de tweede plaats zette gaf 71,064% terwijl de andere juryleden allemaal op meer dan 75% uitkwamen.

Amerikaans feestje

Alleen de top drie combinaties scoorden boven de zeventig procent in deze 5* Grand Prix Special. Olivia LaGoy-Weltz kreeg 72,851% voor haar proef met Lonoir en werd door één jurylid bovenaan geplaatst. In de Grand Prix  afgelopen donderdag schreef LaGoy met de zoon van De Noir met 71,957% de overwinning op haar naam, maar vandaag kon ze niet voorkomen dat Lyle er met de zege vandoor ging. Arlene Page maakte met  Woodstock (v. Havel)  de top drie – en daarmee het Amerikaanse feestje in deze rubriek – compleet. Page kwam uit op 70,851% met de KWPN-ruin van Havel.

Bron: Dressagenews

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.