Ga naar hoofdinhoud

Ahlmann snelt naar zege in Monaco

In Monaco stond zojuist voorafgaand aan de negende etappe van de Global Champions Tour ook een vijfsterren rubriek over 1.45-1.50m op het programma. Christian Ahlmann was met Caruso goed voor de snelste foutloze rit, de Duitser stuurde de tienjarige Cornet Obolensky-zoon zelfs ruim twee seconden sneller over de eindstreep dan Marlon Modolo Zanotelli, die tweede werd met Madame Butterfly.

De Belgische ruiter Pieter Devos mocht zich met Equipharma Dax van d”Abdijhoeve als derde opstellen voor de prijsuitreiking met een ronde in 59.55 seconden. Zanotelli stuurde de dochter van Corrado rond in 58.95 seconden en Ahlmann kwam in 56.87 seconden aan de finish.

Met 61.83 seconden op de klok was de Duitse Janne Friederike Meyer met Charlotta goed voor de vierde plaats en Lauren Hough maakte de top 5 compleet. De Amerikaanse amazone kwam in 65.83 seconden aan de finish met Street Hassle.

Lisa Nooren kwam in deze rubriek aan de start met VDL Groep Centora de Wallyro en kreeg acht strafpunten, waarmee ze bleef steken op de 27-ste plaats. Kevin Jochems en Uchin Imperio Egipcio kwamen ook in actie, maar eindigden met eveneens acht strafpunten op de 30-ste plek.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.