Albert Zoer snelste in 1.45m

Op IICH Groningen was het Albert Zoer die de tweesterren 1.45m-rubriek op zijn naam schreef. Met Dum Drum (v. Larino) hield hij in de barrage het hoofd koel door de snelste tijd neer te zetten en foutloos te blijven. 

De barrage van de goedgevulde rubriek telde negen combinaties. Het werd een spannende strijd waarin de top drie weinig op elkaar toegaf. Zoer finishte met zijn schimmel in 35.79 seconden net een fractie sneller dan de nummers twee, Lennard de Boer met VDL Edgar M (v. Arezzo VDL). De combinatie deed een goede poging de tijd te verbeteren maar kwam met 35.86 seconden net te kort.

Nederlands feestje

Jeroen Dubbeldam werd met Carusso LS La Silla (v. Montebello La Silla) nipt derde door de hengst in 35.88 seconden foutloos rond te sturen. Leon Thijssen maakte met No Fear vd Tichelrij Z (v. Numero Uno) het Nederlandse feestje compleet door als vierde te eindigen. De Belg Dries Dekkers werd met D&J Havanna (v. Griseldi L) vijfde.

Bekijk hier de winnende rit van Zoer:

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.