Albert Zoer pakt opnieuw winst in Wierden

Albert Zoer won vanmorgen opnieuw in CSI1* 1.30m op Outdoor Wierden. Net zoals gisteren, toen Zoer voor de enige Oranje zege van de dag zorgde in Wierden, deed hij dat met de achtjarige KWPN’er Formidable (v. Clearway). “Hij heeft gewoon veel galop en is super scherp. Een echte voor volgend jaar”, zegt Zoer over de door Ed Schroembges gefokte ruin. 

Op de tweede plaats einigde Bas van der Aa met Cartoon H1 (v. Catoki). De derde plaats was voor Melissa Maatkamp met haar Celvano (v. Veron).

CSI2* – Medium Tour 1.40m

Italiaanse springruiter Emanuele  Gaudiano pakt met Quinn Van De Heffinck (v. For Pleasure) de eerste plaats in de CSI2* – Medium Tour 1.40m. Met een topsnelheid van 25.16 liet hij Thomas  Kleis en zijn Silberpfeil M. met een tijd van 26.04 achter zich eindigen. Nederlandse springruiter Bart Bles kwam 0.01 seconden later over de finish en volgt op een derde plaats met 26.05 seconden. Net naast het podium eindigen Wout-jan van der Schans, Dennis van Den Brink, Michel Hendrix en Eric ten Cate. Op een tiende plaats eindige Jeroen Dubbeldam.

Bron : Horses.nl – Paardenkrant / Resultaten Outdoor Wierden

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.