Allan Grøn stopt als stalruiter bij Blue Hors

Allan Grøn en Blue Hors Zatchmo. Foto: Ridehesten.com

De afgelopen zeven jaar was Allan Grøn als stalruiter werkzaam bij Stoeterij Blue Hors. De Deense ruiter heeft aangegeven zijn werkzaamheden bij Blue Hors per 1 december 2018 neer te leggen en zich te gaan richten op de Davinde Rideklub, de stal van zijn vrouw Astrid Therkelsen Grøn.

Toch komt de samenwerking tussen Blue Hors en Grøn niet definitief ten einde: de ruiter blijft zijn voormalig werkgever bijstaan en als freelance ruiter paarden blijven opleiden.

Grøn leidde Blue Hors Zatchmo op en bracht hem, voor zijn verkoop aan Agnete Kirk Tinggaard, uit in de internationale Lichte Tour. De ruiter maakte vorig jaar zijn internationale Grand Prix-debuut in het zadel van de Welt Hit IV-zoon Wasabi Old.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Blue Hors

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.