Amber Meijer de eerste, de beste in Glock’s Medium Tour finale

Amber Meijer hier met KM Carrera Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De achttienjarige Amber Meijer moest als eerste van start in de barrage van de Medium Tour finale op Glock Horse Performance Center in Villach. Het deerde de jeugdige amazone uit Muntendam niets en zette met Feline HBC direct de winnende tijd op de klokken. Ze gaf Christian Juza en Luca Coata het nakijken in de zes man sterke barrage.

In de barrage van de 1* Medium Tour finale over 1,35m sprong Amber Meijer met Feline overtuigend naar de zege. De zevenjarige merrie van Cantos was heel voorzichtig en Meijer kon kort wenden. De tijd van 39,74 seconen die ze in eerste rit neerzette, was ruim voldoende voor de overwinning.

Christian Juza reed voor eigen publiek Mister Z (v. Mr. Blue) naar de tweede plaats in 40,24 seconden. De Italiaan Luca Coata werd derde op Quite Beauty (v. Quite Easy), hij was nul in 41,51 seconden.

Door een springfout in het basisparcours haalde Isabelle Boon de barrage niet. Maar ze was met Vince (v. Krunch de Breve) snel genoeg om de achtste prijs in ontvangst te nemen.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.