Amerikaan wint 2* Grote Prijs Valkenswaard, van de Pol op vier

Foto De Paardenkrant

Vanochtend werd de Grote Prijs van de CSI2* verreden, hierin bereikten van de 87 deelnemers 38 combinaties de barrage. Het was uiteindelijk de Amerikaan Spencer Smith (Theodore Manciais) die aan het langste eind trok. Smith reed een tijd van 34,21 seconden en was zo precies één seconde sneller dan de nummer twee Yuri Mansour (Hunter van het Indihof).

De top drie werd afgemaakt door de Fransoos Simon Delestre die met Conbelleza (v.Conthargos) een tijd van 35,42 reed. Op de vierde plaats eindigde onze landgenoot Henk van de Pol. Van de Pol stuurde Looyman Z (v.Numero Uno) rond in 35,58 seconden. Na winst in de 1,60 Grote Prijs van gisteren behield Frank Schuttert ook in deze Grote Prijs vorm. Schuttert reed Check Out naar een zesde prijs in 36,43.

Van Asten op twee

In de CSI5* 1,45m vanmiddag wist Leopold van Asten met VDL Groep Beauty (v.For Pleasure) tweede te worden achter de Spanjaard Eduardo Alvarez Aznar. Gerco Schröder reed Glock’s Debalia (v.Numero Uno) naar de vijfde plaats en zevende werd van der Schans met D’Angelo (Tangelo vd Zuuthoeve).

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.