Anky van Grunsven ook bij Outdoor Bastards

Anky van Grunsven en Salinero

Een grote naam ontbrak aan het lijstje Nederlandse dressuurcoryfeeën die op Outdoor Gelderland for old times’ sake de strijd nog eens met elkaar aan gaan. Drievoudig Olympisch kampioene Anky van Grunsven natuurlijk. Nu meldt de organisatie dat Neerlands succesvolste dressuuramazone er toch bij is. Niet als ruiter, maar als jurylid. 

De Nederlandse dressuurcoryfeeën die op zaterdagavond 30 juni op Outdoor Gelderland laten nog één keer zien hoe het moet, mogen hun borst nat maken met Anky in het jurypanel.

Anemone Horse Trucks Dressage Night

Daarnaast zal Anky tijdens deze dressuuravond, die deze week is omgedoopt tot Anemone Horse Trucks Dressage Night, ook een clinic verzorgen. Hoofdsponsors Bert en Stefan van Kooten van Anemone Horse Trucks kijken naar de avond uit. “Wij zijn trots dat we deze schitterende dressuuravond gaan ondersteunen. Leuk detail is dat we in 1999 samen met Anky een vierpaardsauto ontwikkelden. Mede dankzij haar kreeg onze start met Anemone Horse Trucks meer bekendheid en nog altijd werken we prettig samen met haar. “

Hard aan het werk

Achter de schermen wordt er al hard geoefend door de deelnemers Coby van Baalen, Tineke Bartels, Leunus van Lieren, Hans Bernoski, Alex van Silfhout, Rien van der Schaft, Inge van der Schaft, Jacquelien van Grunsven en Christa Larmoyeur. Ze willen nog één keer op Grand Prix-niveau pieken voor volle tribunes.

Bron: Outdoor Gelderland

 

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.