Anna Blomgrens Grand Prix-merrie Quattro breekt kaak

De gebroken kaak van Torveslettens Quattro - Foto: Anna Dressage

Torveslettens Quattro (v. Quaterback), de Grand Prix-merrie van de Zweedse dressuuramazone Anna Blomgren-Rodgers, heeft haar kaak gebroken op stal en is voorlopig uit de running. De tienjarige merrie waarmee Blomgren was opgenomen in het Zweedse A-kader is inmiddels al behandeld op de dierenkliniek in Telgte en de prognose is goed. 

De sinds enige tijd in Duitsland wonende Blomgren meldt op Facebook dat het even kan duren voordat de merrie, die al meerdere keren naar 70+ scores in de Grand Prix liep, haar comeback maakt. “De prognose is goed, maar wanneer we onze comeback zullen maken laat ik aan de gezondheid van Quattro over”, meldt Blomgren op Facebook. “Gelukkig mankeert ze niets aan haar benen zodat we haar met aan de hand draven en in de aquatrainer later in het revalidatieproces in conditie kunnen houden.”

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.