Anne Meulendijks is Elsevier Talent van de Week

Anne Meulendijks met MDH Avanti N.O.P. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Het weekblad Elsevier heeft Anne Meulendijks uitgeroepen tot Talent van de Week. De amazone, die op Indoor Brabant een zeer succesvol Wereldbekerdebuut beleefde, sleept daarmee in kort tijdsbestek wederom een titel in de wacht. 

In een interview met Elsevier geeft het KNHS Talent van het Jaar aan hoe belangrijk de United-zoon MDH Avanti N.O.P. voor haar is. “Alles kan me gestolen worden, behalve mijn paard Avanti. Mijn ouders en zusje zijn ook belangrijk, omdat ze altijd meereizen en mij ondersteunen bij wedstrijden.”

Grootste doel

Daarnaast laat de amazone, die vooral Isabell Werth als haar grote voorbeeld ziet, dat ze graag deel wil nemen aan de Olympische Spelen. “Als dat lukt, is mijn grootste behaald.”

Bron: Elsevier

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.