Ga naar hoofdinhoud

Anne Meulendijks viert rentree met U25 winst

Anne Meulendijks met MDH Avanti. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Halverwege februari liep Anne Meulendijks een hersenschudding op, waardoor ze het Nederlands kampioenschap aan zich voorbij moest laten gaan. Op Indoor Brabant vierde ze haar rentree met de winst in de U25 Grand Prix. Kersvers Nederlands U25-kampioene Denise Nekeman eindigde op plaats twee.

Meulendijks liet een sterke proef zien met MDH Avanti (v. United), die goed was voor 72,395%. Opvallend waren de drafverruimingen en de pirouettes, de wissels om de pas leverden zelfs een negen op.

Nekeman

Denise Nekeman en Boston STH, de elfjarige Johnson-zoon, waren goed voor 70,628%. Ze begon haar proef met een fikse onvoldoende voor het binnenkomen en groeten, maar compenseerde dit met hoge cijfers voor onder andere de passage.

Stuivertje wisselen

Jeanine Nieuwenhuis en Maxime van der Vlist wisselen ten opzichte van het afgelopen NK een stuivertje. Nieuwenhuis, toen goed voor het brons, bleef met TC Athene (v. United) nu voor op de zilveren Van der Vlist en Bailey (v. Negro). Nieuwenhuis scoorde 68,698%, tegenover 68,535% van Van der Vlist.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.