Arend Zoer en Marcel de Boer beoordelen jonge springpaarden

In de Deltamanege in  IJsselmuiden vindt aanstaande vrijdag de laatste selectiewedstrijd plaats van de GMB Jonge Springpaarden Competitie editie 2016-2017. Het programma start om twaalf uur ‘s middags en met de zes- en zevenjarigen.

Om ongeveer half drie zijn de vijfjarigen aan de beurt, om vervolgens rond vijf uur te kunnen beginnen met de rubriek voor vierjarige springpaarden. Deze vierjarigen worden beoordeeld door een vakjury die bestaat uit Arend Zoer en Marcel de Boer. Beiden hebben hun sporen verdient in de springsport en behoeven geen nadere toelichting.  Het belooft spannende sport te worden, omdat een aantal combinaties de punten nog broodnodig heeft om hun ticket voor Drachten veilig te stellen.

Bron: Persbericht

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.