Arthur en Evi van Rooij winnaars Pas de Deux

Arthur van Rooij en Cupido Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Vijf duo’s gingen vanavond op Indoor Brabant de strijd met elkaar aan in de Pas de Deux – Kür op muziek. De overwinning in deze Brabantse Stallen rubriek ging naar Arthur en Evi van Rooij, die in totaal op een score van 116.700% uitkwamen. Voor de meting met de applausmeter stonden vader en dochter Van Rooij nog op de tweede plaats, maar met het resultaat van het applaus meegeteld eindigde het paar bovenaan.

De tweede plaats in deze speciale rubriek was voor de zusjes Anne en Lotte Meulendijks. De twee hadden zich in roze tutu’s en caps uitgedost en gingen voor de meting van het applaus ruim aan de leiding. Uiteindelijk kwamen ze vier procent te kort voor de overwinning en eindigden ze op de tweede plek met 112,000%.

Petra van Esch en haar dochter Naita van der Velden eindigden op de derde plek met 94,2% voor vader en zoon Hans en Chiel van Bedaf met 89,6%. Jonna en Micky Schelstraete kwamen uit op de vijfde plek met een score van 86,6%.

Klik hier voor alle uitslagen

Bekijk hier de winnende kür:


Bron:Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.