Van Asten derde op CSI Zürich

Leopold van Asten met VDL Groep Miss Untouchable Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

In Zürich noteerde Leopold van Asten zojuist de derde tijd met VDL Groep Miss Untouchable (v. Chacco-Blue) in het parcours over 1,45 meter. De overwinning ging naar Ierland. Billy Twomey reed Ardcolum Duke (v. Gypsy Duke) in 54,69 seconden naar een overtuigende overwinning.

De Colombiaan Carlos Enrique Lopez Lizarazo noteerde met de KWPN-er Cuplandra (v. Upgrade) de tweede tijd. Cuplandra heeft als moeder Tokelandra die afstamt van de dressuurhengst Metall. Deze combinatie had 56,27 seconden nodig.

Fractie langzamer

Leopold van Asten deed hier 56,54 seconden over. Hiermee was hij een fractie langzamer. Christian Ahlmann eindigde met Cornado II (v. Cornet Obolensky) op een vierde plaats. De Zwitserse Janika Sprunger maakte met Aris CMS (v. BMC Nassau) de top vijf in Zürich compleet.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.