Van Asten en Van der Vleuten op podium Valkenswaard

Leopold van Asten met VDL Groep Miss Untouchable Foto: LGCT / Stefano Grasso

Leopold van Asten en Maikel van der Vleuten reden vanmiddag naar de tweede en derde plaats bij de afsluitende vijfsterrenwedstrijd over 1,50 m in Valkenswaard. De rubriek werd gewonnen door Marlon Modolo Zanotelli die met Celena VDL (v. Mr. Blue) alle Nederlanders te snel af was.

Zanotelli reed de barrage in 38,10 seconden en dat leverde de Braziliaan ruim 38.000 euro op. Van Asten kwam met VDL Groep Miss Untouchable (v. Chacco-Blue) in 38,79 seconden over de streep. Vleut jr deed er met VDL Groep Quatro (v. Quaprice Bois Margot) 39,56 seconden over.

Maikels vader Eric kwam net naast het podium terecht, hij reed Wunschkind 19 (v. Casall Ask) in 40,23 foutloos rond. Ook Johnny Pals mocht meerijden in de barrage. Hij kreeg echter twee springfouten met Wesselina (v. Cumano) en eindigde als 17e.

Klik hier voor de volledige uitslag.

Bron: Paardenkrant – Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.