Aymara des Bergeries naar Mexicaan Santiago Lambre

Het Grand Prix-springpaard Aymara des Bergeries zal haar carrière voortzetten onder het zadel van de Mexicaanse Olympiade-ruiter Santiango Lambre. De merrie werd voorheen uitgebracht door de Colombiaan Santiago Diaz Ortega. Eerder dit jaar won Aymara des Bergeries nog de Grote Prijs van CSI3* San Giovanni. 

De tienjarige dochter van de Holsteiner-hengst Canturo is gefokt uit Stardust (v. Cavalier), die voorheen in de internationale springsport uitkwam met Rodrigo Pessoa.

Diaz Ortega blijft werkzaam bij Haras des Bergeries, waar hij onder andere ook de zoon van Aymara des Bergeries, de vierjarige hengst Great Dust des Bergeries (v. Singulord Joter), verder zal opleiden.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Stud For Life

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.