De Azevedo opnieuw op het podium

Zijn deelname op het Winter Equestrian Festival in Wellington heeft de Braziliaanse ruiter Luiz Francisco de Alzevedo tot nu toe nog geen windeieren gelegd. Vorige week werd de ruiter met Colandro-nakomeling Collin al een keer derde, nu had de combinatie de zege te pakken in het 1.45m. 

In het parcours direct op tijd gaven de combinaties weinig op elkaar toe. De strijd om de overwinning ging uiteindelijk tussen De Azevedo en Richie Moloney.

De Braziliaan trok aan het langste eind en bleef 0.4 seconde voor op de voor eigen publiek rijdende Moloney met Alsvid (v. Escudo I). Peter Leone eiste met Wayfarer (v. Languster) het derde prijzengeld op.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.