Bart Bles naar zege in Arezzo

Bart Bles, hier met Babylotte. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Op de Toscana Tour heeft Bart Bles vanmiddag de 1,40 m Gold gewonnen. Met de Cartani-zoon Gran Canyon Van HD bleef de ruiter foutloos in een tijd van 61,84 seconden. De Duitsers Tina Deuerer en Maxmillian Schmid maakten de top drie compleet. Het vijfde prijzengeld in deze rubriek ging naar Jur Vrieling.

In deze rubriek bracht Vrieling de Casall-zoon Curcuma Il Palazzetto aan start. Eerder op de dag was er al een vijfde plaats voor Vrieling in de Silver 1,40 m, toen met de KWPN-goedgekeurde Etoulon VDL (v. Toulon).

Prijzenregen voor Nederland

Ook Bles viel nogmaals in de prijzen. Met Grenoble DN (v. Gaillard de la Pomme) eindigde hij op plaats twee in de Silver twee fasen 1,35 m. Jody van Gerwen eindigde in een soortgelijke rubriek eveneens op plaats twee, dat lukte haar met Charlotte SR (v. Indoctro).

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.