Bart Bles wederom in de prijzen in Opglabbeek

Bart Bles met Pandora 258 Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Voor de derde keer op rij is het voor Bart Bles raak in een 1,40 m-rubriek in Sentower Park. Met de Hannoveraans-gefokte merrie Pandora (v. Perigieux) snelde hij in het twee fasen-parcours naar de vierde plaats. Jens Vandenberk zette de snelste tijd neer en mocht het eerste prijzengeld in ontvangst nemen.

De Belgische ruiter finishte met Espresso (v. Andiamo) foutloos in 27,89 seconden, waarmee hij ruim een seconde voorbleef op zijn Zweedse concurrente Jonna Ekberg met Stella Levista (v. Satisfaction I) onder het zadel.

Samuel Hutton voorkwam met Gitta van de Wezelseheihoeve (v. Heartbreaker) dat Bart Bles binnen de top drie eindigde. Hij klokte een tijd van 29,67.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.