Bart Veeze: ‘Handen vol, maar Imagine liep top’

Bart Veeze en Imagine Foto: Melanie Brevink - van Dijk/Paardenkrant-Horses.nl

In de Subli Cup-selectie voor vierjarige dressuurpaarden van Berkel-Enschot liep de Dream Boy-merrie Imagine onder Bart Veeze naar de derde zege en heeft zich geplaatst voor de halve finale in Harmelen. Veeze kreeg voor de proef met Imagine 86.4% en verwees de Pavo Cup-winnares en halfzus Ivoli E, die naar 83% liep, naar de tweede plek.

De juryleden Van Esch en Wolfs zagen een imponerende Imagine onder Bart Veeze, het paar won overtuigend met 86.4%. De Dream Boy dochter zette de stijgende lijn door na 83.8 in Exloo en 85% in Emmeloord.

‘Fris en wakker’

Enthousiast vertelt Bart Veeze op zijn website: “Dankzij deze overwinning heeft Imagine een ticket voor de halve finale op 16 december in Harmelen binnen. Ze liep vandaag heel erg goed. Wel was ze ontzettend fris en heel erg wakker. Op het voorterrein had ik m’n handen vol, maar in de proef liep ze top!”

Pavo Cup-winnares Ivoli-E TC

Pavo Cup-winnares Ivoli-E TC,voorgesteld door Simone Both, moest nu haar grote concurrente en halfzusje voor laten gaan. Het paar scoorde 83%. De derde plaats was voor Dinja van Liere die Independent Little Me (v. Uno don Diego) naar 81.8% stuurde.

Bron Bart Veeze/Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.