Basel trapt af met eerste CSI5* in 2017

Maikel van der Vleuten met Arera CFoto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Komend weekend staat in het Zwitserse Basel de eerste vijfsterrenwedstrijd van 2017 op het programma. Voor Nederland verschijnt alleen Maikel van der Vleuten aan de start en hij zal het daar opnemen tegen onder andere de nummers een en twee van de FEI-Ranking, Daniel Deusser en Christian Ahlmann.

Voor Zwitserland, dat het grootste aantal deelnemers op de startlijst heeft staan, komen onder andere Steve Guerdat, Pius Schwizer, Janika Sprunger en Romain Duguet in de springring in actie. Maar ook grote buitenlandse namen als Rolf-Göran Bengtsson en Scott Brash zijn van de partij in de Zwitserse stad.

Drie paarden

Van der Vleuten neemt drie paarden mee voor de vijfsterren-rubrieken in Basel, VDL Groep Arera C (v. Indoctro), VDL Groep Idi Utopia (v. Quasimodo) en VDL Groep Quatro (v. Quaprice Bois Margot). Vrijdagavond staat het Championat of Stadt Basel – “Golden Drum of Basel” op het programma en zondagmiddag is de Grand Prix van Basel de afsluiting van het evenement.

Klik hier voor de volledige lijst met deelnemers
Klik hier voor het programma in Basel

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.