Beat Mändli laat Wereldbekerfinale schieten wegens reistijd

Na Christian Ahlmann heeft ook Beat Mändli zich afgemeld voor de Wereldbekerfinale in Parijs. In tegenstelling tot de Duitse ruiter heeft Mändli wel een geschikt paard voor de finale, maar de Zwitser vindt de reistijd tot aan de Franse hoofdstad te lang.

Hoewel Mändli de finale wel graag had gereden, vindt hij de belasting voor zijn paard te groot. Momenteel is hij woonachtig in de Verenigde Staten. “De lange vlucht zou een behoorlijke inspanning zijn en het vizier is dit jaar gericht op de Wereldruiterspelen in Tryon. Ik wil mezelf serieus voorbereiden en strijden voor een plaats in het Zwitserse team”, aldus de springruiter aan Pferdewoche.

Bron: Pferdewoche

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.