In beeld: VSN-finale springen

Winnaar Ikigai. Foto: Rick Helmink-Paardenkrant/Horses.nl

VSN-voorzitter Frans Burgers zag in de VSN-finale in de categorie springpaarden zijn eigen Elvis ter Putte-zoon Ikigai naar de overwinning springen. Na de eerste beoordeling kwamen vier paarden terug om overgereden te worden door Tom Brinkman, die samen met Hans Horn de paarden beoordeelden. Rick Helmink was namens Paardenkrant-Horses.nl aanwezig en legde de verrichtingen van de paarden vast op beeld. 

hans-horn-ikigai-frans-burgers-en-tom-brinkman
Winnaar Ikigai, vergezeld door juryleden Hans Horn en Tom Brinkman en eigenaar Frans Burgers. Foto: Rick Helmink.

88-ikigai
Een talent voor de toekomst, zo kon Ikigai omschreven worden. Met een negen voor het overrijden, gaf hij de leiding na de eerste beoordeling niet meer uit handen. Foto: Rick Helmink.

105-ivoor
Ivoor (v. Eldorado van de Zeshoek) werd door de jury geprezen om zijn kwaliteit, maar lijkt niet bij elke ruiter te passen. Hij werd uiteindelijk ex aequo tweede. Foto: Rick Helmink.
107-ivaro-n
Ivaro N (v. Elvaro) werd na de eerste beoordeling op de derde plek gezet, maar wist zich na het overrijden, waar hij een negen voor kreeg, op te waarderen tot een gedeelde tweede plaats. Foto: Rick Helmink.

158-sheraton-boy-dz
“Hij geeft best een goed gevoel en is ook een fijn paard, maar op het moment ietsje zwaarmoedig”, zei Horn over de als vierde geplaatste Sheraton-zoon Sheraton Boy D Z. Foto: Rick Helmink.
113-idol-hh
Idol H&H, een zoon van Action Breaker, eindigde op de vijfde plaats en mocht net niet naar de tweede ronde. Foto: Rick Helmink.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.