Beezie Madden wint Grote Prijs Traverse City

Beezie Madden en Coach Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De winst in de CSI3* Grote Prijs van Traverse City op het Flintfields Horse Park ging gisteren naar Beezie Madden met de in Nederland gefokte Holsteiner Coach (v. Con Air). Met twee foutloze ronden pakte de combinatie de winst in de meest begeerde prijs van het Great Lakes Equestrian Festival.

Coach is gefokt door Hans Dollen uit Onstwedde en werd tot 2015 door Lennard de Boer uitgebracht in het Z-springen. Daarna verhuisde de nu tienjarige ruin naar de stallen van Madden, die al vele successen met hem boekte. Ze wonnen onder andere de Great American Grote Prijs in Ocala in maart en in juni de Glock’s CSI5* Grote Prijs in Oostenrijk.

IJzer

Ondanks het verliezen van een ijzer op het losrijterrein waren Madden en Coach de sterkste in de barrage in Traverse City. Na het terugplaatsen van het ijzer kwam de combinatie in 40,11 seconden foutloos over de finish.

 

Tweede en derde

Margie Engle werd tweede met Royce (v. Cafe au Lait) met een foutloze barrage in 40,70 seconden en de derde plaats was voor de pas 20-jarige Hunter Holloway met VDL Bravo S (v. Ephebe for ever) met een tijd van 43,06 seconden.

De barrageritten van Beezie Madden en Margie Engle naast elkaar:


Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Worldofshowjumping

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.