Ga naar hoofdinhoud

Bel klinkt voor Arlando en Zibrandtsen in GP Special

Suppenkasper hier onder Helen Langehanenberg Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Gisteren werd Anna Zibrandtsen bij haar internationale Grand Prix-debuut met Arlando (v. Paddox) nog tweede op CDI Compiègne. Vandaag was er minder reden tot juichen. De combinatie was halverwege hun Grand Prix Special en stond op een gemiddelde score van 68% toen de bel klonk. De hoofdjury bij C, Stephen Clarke, constateerde bloed in de mond van de voormalige topper van Diederik van Silfhout, waarna uitsluiting volgde. De rubriek werd gewonnen door Helen Langehanenberg met Suppenkasper (v. Spielberg). 

Na een constante proef, waarin op de zijgangen hoge punten werden gescoord, had Langehanenberg alle reden tevreden te zijn met haar Spielberg-nakomeling. Het duo won gisteren hun internationale Grand Prix-debuut en was vandaag met 74.294% ook verreweg de best presterende combinatie.

Onervaren duo

Anna Blomgren en Torveslettens Quattro (v. Quaterback) volgden op drie procent achterstand en werden daardoor tweede. Henri Ruoste was met Huracan 10 (v. Blue Hors Hotline) goed voor de derde plek door 68.745% te noteren.

Een andere combinatie die nog niet zo ervaren is in de Grand Prix is de Zweedse Antonia Ramel met de door Emmy de Jeu gefokte Brother de Jeu (v. Voice). De combinatie debuteerde begin dit jaar op het hoogste niveau en eindigden vandaag met een percentage van 66.588% op de zevende plek.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.