Benjamin Raistrick wint met KWPN-ruin Hessel: ‘Hij heeft gevoel voor humor’

Op CSI Valkenswaard won Benjamin Raistrick vandaag de finale voor zesjarigen. Dat deed de Britse ruiter met de KWPN-ruin Hessel (VDL Sheraton x Cantos). Dit fokproduct van M. van Dijk en G. Meulink Bonenkamp was als driejarige de beste van zijn leeftijdscategorie bij het vrijspringen in Saasveld. 

“Hessel is een paard met veel vermogen en hij is heel voorzichtig. Hij weet precies wanneer het menens is en vecht dan ook voor je. Hij kan zeker het grotere werk wel aan. Op stal kan hij ondeugend zijn, hij heeft wel gevoel voor humor”, vertelt de 23-jarige Benjamin Raistrick. Hij rijdt sinds twee jaar voor Windmill Farm Estate die ook eigenaar is van Hessel.

Top drie

De tweede plek in deze finale was voor de Duitse Nina Ulenberg met Grey Man (v. Grey Top). Stal Tops-ruiter Alberto Zorzi eindigde op de derde plaats met Adele Z (v. Air Jordan).

Laseur opnieuw beste Nederlandse

Vandaag zette Megan Laseur opnieuw het beste resultaat voor Nederland neer. Ze reed Hipica (v. de Plot-Blue) naar de vierde plek. Ook Nadieh Plegt (11e) en Maikel van der Vleuten (14e) vielen weer in de prijzen.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/TopsInternationalArena

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.