Bertram Allen wint met Eldorado-zoon Go To Fortuna: ‘Een belofte voor de toekomst’

Nadat Bertram Allen met Go To Fortuna (Eldorado van de Zeshoek x Vancouver) op de eerste dag van CSI Valkenwaard acht strafpunten opliep en in het ondereind van het klassement eindigde, had hij de KWPN-ruin vandaag goed in vorm. Met een foutloze rit in de snelle tijd van 64,56 seconden won het duo de rubriek voor zevenjarigen op de Tops International Arena.

“Het is een paard met veel vermogen, hij wil voor je vechten en hij heeft een super karakter. Hij is zeker een belofte voor de toekomst,” aldus Bertram Allen na zijn winnende rit. De Ierse ruiter heeft de door P. en A.M. Rinkes-Tjeenk Willink gefokte Go To Fortuna sinds vorig jaar zomer op stal in Hünxe in Duitsland.

De Duitser Markus Renzel eindigde op de tweede plaats met Catenda (v. Casall). De derde plaats ging naar Jessica Dimmock uit Groot-Brittannië met Billy Fleance (v. Tangelo van de Zuuthoeve).


Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Paardenkrant-Horses/TopsInternationalArena

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.