Ga naar hoofdinhoud

Bianca Schoenmakers is in winning mood in Roosendaal

Bianca Schoenmakers met Dha Dha Foto: Jeroen Spoolder www.spoolder.net
Eerder vandaag ging Bianca Schoenmakers er in Roosendaal al met de zege vandoor in de 1,35m-rubriek met Famke Adina en zojuist sloot de stalamazone van Hans Dings de dag ook af met winst in de 1,45m-rubriek. Voor deze rubriek had Schoenmakers de KWPN-merrie Dha Dha gezadeld en ze liet deze Douglas-dochter in 50,59 seconden over de streep galopperen. Daarmee was Schoenmakers net even sneller dan Johnny Pals, die tweede werd.

Pals kwam in actie in deze rubriek met de tienjarige A Lee Spring Power, waarmee hij vorige week zaterdag in Roosendaal de 1,40m-rubriek won. De Argentinus-zoon galoppeerde met 50,96 seconden op de klok over de eindstreep en daarmee was het duo zowat drie seconden sneller dan de rest van de concurrentie.

Nederlandse top vier

Het waren in deze rubriek de Nederlanders, die de eerste vier prijzen verdeelden. Noëlle van der Velde en Quasila Fleur Z  maakten de top drie compleet. Het duo bleef foutloos met een rit in 53,92 seconden en verwees daarmee Albert Zoer met Heechhiem’s Cancun Vdm, die vorige week in de eerste week van de Christmas Show Den Goubergh de GP-kwalificatie over 1,45m wonnen, naar een plek net buiten de top drie.

Erika Lickhammer maakte de top 5 compleet met Bonaire. De KWPN-merrie van Vigo d’Arsouilles, die vorig jaar nog werd uitgebracht  door Robert Vos, kwam met 55,01 seconden op de klok aan de finish.

 

 

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.