Bijna 80% voor Langehanenberg met Damsey FRH in Special

Helen Langehanenberg en Damsey FRH. Foto: www.arnd.nl

Helen Langehanenberg en de zestienjarige Damsey FRH (v. Dressage Royal) wonnen vanmorgen de Grand Prix Special van de K+K Cup Münster. Het duo kreeg 79,745% voor de proef en werd unaniem op de eerste plaats gezet. Anabel Balkenhol eindigde op de tweede plaats met Heuberger TSF en Charlott-Maria Schürmann maakte met Burlington FRH de top drie compleet.

Langehanenberg kreeg negens en zelfs een tien voor de dubbel tellende uitgestrekte stap, maar scoorde ook goed voor onder andere de piaffe en passage-overgangen en de galopversterkingen. Op facebook liet Langehanenberg gisteren al weten ontzettend trots te zijn dat ze met Damsey een nieuw persoonlijk record had gehaald in de Grand Prix, vandaag deed ze daar nog een stapje bovenop met ook een nieuw pesoonlijk record in de Special.

Top drie

Balkenhol kreeg met de goedgekeurde Imperio-zoon in totaal 75,882% voor haar proef. De hoogtepunten uit de proef van Balkenhol waren de drafappuyementen, waarvoor het duo mooie punten kreeg, maar ook de versterkingen in galop en de wisselseries werden met goede cijfers beloond. Schürmann volgde met de Breitling W-zoon met een score van 74,765% op de derde plek.

Klik hier voor alle uitslagen

 


Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.