Blom begint Strzegom met derde plek, Jung zet recordscore neer

Merel Blom met The Quizmaster

De internationale eventingwedstrijd in Strzegom is vandaag begonnen met de dressuur. Merel Blom staat met The Quizmaster (v Albaran xx)  met 47.60 strafpunten voorlopig op de derde plaats in de CCI3*. In de CCI1* was Michael Jung met Choclat goed een record-dressuurscore dit seizoen. De Duitse topruiter gaat aan de leiding met 22.80 strafpunten, wat ook nog eens de tweede beste score is van dit decennium.

In de CCI3* gaat de Duitse Anna-Maria Rieke met Petite Dame (v. Prince Thatch) aan de leiding met 45.10 strafpunten. Linda Algotsson met Fairnet (v. Feliciano) uit Zweden volgt op de tweede plaats met 47 strafpunten.

CC1*

In de eenster volgt Ingrid Klimke haar landgenoot op de tweede plaats. De Duitse amazone kwam met Asha P uit op 26.30 strafpunten. De beide topeventers staan samen op afstand aan kop, de derde plaats is voor Aline Stahn, die op 35.70 strafpunten uitkwam met Callas 30.

 

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.