Bon Bravour na blessure terug in training

Bon Bravour, hier onder Tom Franckx

De KWPN goedgekeurde hengst Bon Bravour (v. Painted Black) was een tijdje uit de running nadat hij zich blesseerde in de wei. Eigenaar Erwin Samuels van IPS Horse Group laat aan Reiterrevue weten dat de Painted Black-nakomeling inmiddels weer volledig in training is genomen door Anky van Grunsven.

In 2014 nam Van Grunsven de teugels van de hengst over. Daarvoor was hij onder de Belgische dressuurruiter Tom Franckx uitermate succesvol. Zo werd de combinatie vijfde op het WK voor jonge dressuurpaarden bij de vijfjarigen.

Van Grunsven kreeg de hengst op stal met het oog op de Grand Prix. Volgens Samuels zitten de knoppen er inmiddels op. Voor de fokkerij wordt de hengst, sinds hij bij de amazone staat, niet meer ingezet.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Reiterrevue

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.