Bon Coeur van Gestüt WM naar Tinne Vilhelmson-Silfvén

Bon Coeur (v. Benneton Dream)

Gestüt WM heeft de Hannoveraanse hengst Bon Coeur (Benetton Dream x Sandro Hit) verkocht naar Zweden. De zesjarige hengst heeft een nieuw onderkomen gevonden bij Lövsta Stuteri, waar Tinne Vilhelmson-Silfvén verantwoordlijk is voor de opleiding. De Zweedse amazone rijdt ook de vader van Bon Coeur, Benetton Dream.

“Bon Coeur heeft heel veel potentie, zowel voor de fokkerij als rijpaard”, liet Vilhelmson-Silfvén weten aan St. Georg. De amazone prijst zijn rijdbaarheid en manier van bewegen.

Tweemaal reservekampioen

Met Lena Berwe in het zadel werd Bon Coeur in 2015 reservekampioen van de driejarige Hannoveraanse hengsten en won in datzelfde jaar de zilveren medaille op het Bundeschampionat. Een jaar later won hij onder Christin Schütte wederom zilver op het Bundeschampionat.

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.