Bordeaux naar overwinning bij Gestüt Bonhomme Video

Eva Möller met Bordeaux Foto: Arnd Bronkhorst/ www.arnd.nl

Vorige maand debuteerde Bordeaux (v. United) al succesvol in de Grand Prix onder zijn nieuwe amazone Isabel Freese in Redefin. Vandaag bij Gestüt Bonhomme in Werder voegden Freese en de United-zoon nog een overwinning aan hun palmares toe. 

De uitgestrekte van draf van de KWPN-goedgekeurde hengst werd meerdere malen  gewaardeerd met een negen. Verder werden alle onderdelen ruim voldoende getoond. Het was nog geen unanieme zege met drie keer een eerste plaats, een tweede en een vijfde plaats, maar met 72,900% toch voldoende om Marcus Hermes achter zich te laten.

Top drie

Marcus Hermes werd met ZINQ Cabanas FH (v. Carabas) tweede met 72,740%. Freese, de stalamazone van Schockemöhle, deed ook goede zaken met UllrichEquine’s St. Emilion (v. Sandro Hit). Met 72,040% werd de combinatie derde.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.