Van den Brinks Solution voortaan onder Michael Jung

Michael Jung heeft aan het begin van dit jaar een nieuw paard in zijn stallen verwelkomd. FischerSolution, die eerder werd gereden door Dennis van den Brink, zal voortaan onder Jung in de ring verschijnen en afgelopen weekend maakte het duo al hun internationale debuut.

De achtjarige dochter van Carthago, waarmee Dennis van den Brink de afgelopen twee jaar uitkwam tot op 1,40m-niveau, bleef afgelopen weekend twee van de drie 1,30m-parcoursen foutloos op Indoor Drachten en kreeg enkel een tijdfout in de derde rubriek.

Op zijn facebooksite laat Jung weten dankbaar te zijn met zijn nieuwe talent. “Ik was heel benieuwd hoe de nu achtjarige FischerSolution zou debuteren. Ze liep de CSI*-tour, toonde zich super gemotiveerd en liep dubbel nul in de finale. Ik heb nu al zin in de volgende wedstrijd en ben heel blij een nieuwe topper op stal te hebben.”

 

Bron: St.Georg

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.