Ga naar hoofdinhoud

Britse zeges bij vijf- en zevenjarigen in Valkenswaard

De zege in de rubriek voor zevenjarige springpaarden in Valkenswaard was vanmorgen voor de Brit Tim Wilks met Joker S. Het duo was zowat anderhalve seconde sneller foutloos aan de finish van het tweefasen parcours dan Steve Guerdat, die tweede werd. Bij de vijfjarigen was het Anna Wilks met L. Primero di Gala, die het snelst was en er met de overwinning vandoor ging.

Vijfjarigen

De tweede plaats bij de vijfjarigen was voor de Belg Jan Geukens met Lola Palousa de Goedereede, die gevolgd werd door zijn landgenoot Brecht Bille met Bsharah.
Ivo Biessen en Grace Kelly kwamen uit op de vierde plaats. Het duo sprong twee keer foutloos, maar was met 42.00 seconden op de klok niet snel genoeg om bij de eerste drie te eindigen. Simon Mccarthy en Bolero D’ Armanville maakten de top 5 compleet. Het Ierse duo voltooide het parcours in 42.40 seconden.

Zevenjarigen

In deze rubriek eindigde Wilks niet alleen op de eerste plaats met de zoon van Toulon, maar legde hij met de KWPN-merrie Elizabeth ook beslag op de vierde plaats.
De tweede plek was voor Guerdat en Vaya de Brenil Chaine en de derde plaats werd in beslag genomen door de Ier Bertram Allen met de KWPN-merrie Eva W.

Maikel van der Vleuten en Kevin Jochems eindigden ook nog net in de prijzen. Vleut jr zadelde Emo en eindigde met twee foutloze rondes op de twaalfde plaats voor Jochems en Encore, die dertiende werd.

Klik hier voor alle uitslagen in de rubriek voor vijfjarigen
Klik hier voor alle uitslagen in de rubriek voor zevenjarigen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.