Bröring-Sprehe met Desperados FRH overtuigend naar Grand Prix-zege

Desperados FRH, de vader van De Valier. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De Grand Prix-rubriek die vanmorgen van start ging op Horses & Dreams meets the Royal Kingdom of Jordan werd op overtuigende wijze gewonnen door Kristina Bröring-Sprehe. Met de Hannoveraanse-hengst Desperados FRH reed de Duitse amazone 79,109%. Ze versloeg daarmee Severo Jurado Lopez, die Deep Impact aan start en kwam uit 75,152%. 

Met de eveneens Hannoveraans-gefokte De Niro-zoon bleef de Spaanse ruiter nipt voor op Patrik Kittel en Delaunay Old (v. Dr. Doolittle). Daniel Bachmann Andersen, woensdag nog goed voor de tweede plaats in de Prix St. Georges, stuurde Blue Hors Don Olymbrio (v. Jazz) naar de vierde positie met 74,087%.

De top vijf werd vervolledigd door Fabiënne Lütkemeier en d’Agostino FRH (v. De Niro), de derde rechtstreekse De Niro-zoon bij de beste vijf.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.