Bundeschampionate-winnares Candy OLD verder onder Langehanenberg

Candy OLD met Helen Langehanenberg Foto: Equitaris/Becker

De inmiddels vijfjarige Bundeschampionate-winnares Candy OLD (v. Sir Donnerhall I) is verhuisd naar de stallen van Olympisch amazone Helen Langehanenberg om op te worden geleid naar het hoogste niveau. “Candy is een modelpaard dat iedereen wil. Ze is ongelooflijk licht, heeft drie super-basisgangen, leert extreem snel en wil altijd alles goed doen, “zei Helen Langehanenberg tevreden over de nieuwkomer.

De Sir Donnerhal I-dochter is de volle zus van de Staatspremie-merrie Cindy en de bij Rheinland en Westfalen-goedgekeurde hengst Sir Heinrich.

Zwangerschapsverlof

Op korte termijn zal Candy een stal betrekken bij Eva Möller. Zij zal de merrie gaan rijden gedurende de zwangerschapsverlof van Langehanenberg en de merrie uitbrengen op wedstrijden.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Persbericht

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.