BWP-hengst Jackson de Regor naar Abdel Said

Abdel Said met Hope van Scherpen Donder. Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl

Abdel Said mocht de afgelopen maanden al enkele nieuwe troeven in zijn stallen verwelkomen. Aan het rijtje van nieuwe talenten is de achtjarige bij het BWP goedgekeurde hengst Jackon de Regor (v. Vagabond de la Pomme) toegevoegd. 

De eigenaren van de Vagabond de la Pomme-nakomeling, die vorig jaar de Belgische hengstencompetitie op zijn naam schreef, hebben de hengst bij de Egyptische ruiter ondergebracht met het oog op zijn sportieve carrière.

Tweede troef

De bruine BWP’er is niet de enige winnaar van de hengstencompetitie die bij Said op stal staat. De nu tienjarige Hercules by Immofluisteraar (v. Larino) won als zesjarige de competitie en staat al enige tijd in training bij de ruiter.

Bron: Horseman

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.