Carambole-zoon Everest naar Scott Brash

Lord en lady Harris hebben samen met lord en lady Kirkham de achtjarige Carambole-zoon Everest gekocht en aan Scott Brash te rijden gegeven. In september hadden Nick Skelton en Laura Kraut de bronzen medaille winnaar van Lanaken gekocht. Op de website van Stal Hendrix staat: “Hoewel Nick maar kort eigenaar van het paard was, waren we blij dat hij hem heeft gereden. Maar nu zijn we net zo blij dat Scott de teugels heeft overgenomen.”

Onder Luc Steeghs boekte Everest het afgelopen jaar de nodige successen met als hoogtepunt de bronzen medaille op het WK in Lanaken bij de zevenjarigen. Daarvoor had Timothy Hendrix de Carambole-zoon onder het zadel van eigenaar Hechme uit Libanon. Hechme kocht indertijd het paard via de Dutch Sport Horse Sales.

Bron Stal Hendrix/Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.