Cas de Liberté Z is ‘Landbouwleven Paard van het Jaar 2016’

Niels Bruynseels hier met Cas de Liberte Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De tienjarige Cas de Liberté Z is in België verkozen tot ‘Landbouwleven Paard van het Jaar 2016’. De eretitel werd toegekend aan de dochter van Cracky Z op basis van stemmen op de website van Landbouwleven en de sociale media. Tweede kerstdag zal de prijs worden uitgereikt tijdens het avondprogramma op Jumping Mechelen.

Cas de Liberté Z won vorig jaar brons op het Belgisch Kampioenschap onder Niels Bruynseels en boekte ook vele internationale successen met de Belgische ruiter.

Hoogtepunten

Enkele hoogtepunten van de springcarrière van de bruine Zangersheide-merie zijn de overwinning in de Grote Prijs van Brussel in september en de tweede plaats in de Nations Cup-wedstrijd in Hickstead afgelopen juli. Daanaast behaalde Cas de Liberté regelmatig top tien-klasseringen op het hoogste niveau de afgelopen maanden.

Bron: Landbouwleven

 

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.