Cassio Rivetti wint direct met nieuw talent

Cassio Rivetti

Foto De Paardenkrant

Cassio Rivetti heeft de sBs-hengst Exocet du Houssoit nog maar net onder het zadel of hij won gisteren op de eerste dag van de springtour van Vilamoura een 1,25m rubriek. Vorige week maakte Horse of Belgium bekend dat zij hun zevenjarige hengst aan Groupe France Elevage hadden verkocht.

Horse of Belgium maakte meteen na de verkoop meteen bekend dat de Braziliaan Cassio Rivetti de zoon van Ugano Sitte zou gaan rijden. De carrière van het nieuwe duo begint direct goed met de eerste plaats.

Exocet du Houssoit liep het afgelopen jaar onder Virginie Thonon. Zijn moeder Vegas du Houssoit is een halfzus van het 1,60m-paard Acardi du Houssoit Z (v. Artos Z). Ook de AES goedgekeurde hengst Atlantys by Wisbecq (v. Argentinus), nu onder de Fransman Aldrick Cheronnet, komt uit dezelfde merrielijn.

Bron Horseman.be

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.