Catch Me P onbedreigd naar zege in DSP Freispring-Cup

Cador-nazaat Catch Me P wist op Partner Pferd Leipig bij het vrijspringen het meest te overtuigen over het hout en won daardoor de DSP Freispring-Cup voor jonge springpaarden. Met een negen voor het vermogen en de springmanieren liet de hengst een goede indruk achter. 

De moeder van Catch Me P sprong zelf succesvol op S-niveau en is de volle zus van wereldkampioen bij de vijfjarige springpaarden, de bij Oldenburg goedgekeurde Quicksilber (Quattro B).

Gedeelde tweede plek

De tweede plek in het kwalitatief goede deelnemersveld was voor Cinderella (v. Colorit). Voor het vermogen kon de jury een 9.2 kwijt, terwijl de manier van springen met een 8.6 werd beoordeeld. Zij deelde de plek met Casskeni II-nakomeling Cassiko, die voor beide onderdelen een 8.9 scoorde.

Casino Royal (v. Casdorff) eindigde op de vierde plek. De top vijf werd compleet gemaakt door Cadicia II (v. Como).

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.