CH De Wolden barst uit z’n voegen

Vlnr: burgemeester Roger de Groot, Peter Pluijter, bestuurslid CH De Wolden en gedeputeerde Henk Jumelet. Zittend Jan Broek, bestuurslid CH De Wolden. Foto: Fred Lubbers

Het internationale concours CH De Wolden groeit in alle opzichten als kool. De begroting overstijgt de 700.000 euro en het prijzengeld stijgt naar 200.000 euro. Het aantal deelnemers had gemakkelijk 1.500 paarden kunnen halen, maar de organisatie houdt dat beperkt tot 1.100m, zo bericht Dagblad van het Noorden.

“We hebben ruiters uit 35 landen aan de start, maar houden een open oog voor de ruiters uit onze regio. Dat geeft een binding tussen dit evenement en de bezoekers, die natuurlijk graag de internationaal bekende namen willen zien, maar ook ruiters die nu nog alleen in Noord Nederland bekendheid genieten”, aldus voorzitter Christiaan Hendriksen.

Lees het hele artikel via Blendle

Bron: Dagblad van het Noorden

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.